GERUISLOOS BOUWEN IN EEN
WARME WERK- EN LEEFOMGEVING

Wij richten ons vooral op de zorgsector, waarin wij de perfecte balans hebben gevonden tussen het (ver)bouwen en het uitstralen van warmte naar onze klanten en hun eindgebruikers. We kunnen moeiteloos meebewegen met de wensen van de klant en we zijn altijd op zoek naar de beste bouwkundige oplossing.

Waarom de zorg? Omdat wij ons verbonden voelen met onze klanten en de eindgebruikers. Onze unieke kracht zit in het (ver)bouwen met minimale overlast. Persoonlijk en warm contact staat daarin hoog in het vaandel. De wens van de klant staat altijd voorop, dat wil zeggen dat wij de herrie en het lawaai zoveel mogelijk proberen te beperken. We maken goede afspraken en die komen wij te allen tijden na.

Er is niets wat wij niet kunnen, maar er is meer dan dat. Door de jarenlange ervaring weten wij precies de juiste mensen op de juiste plek te zetten, afhankelijk van de klus. We kunnen gerust zeggen dat we met de meest flexibele schil uit de regio werken. Op die manier krijgen onze klanten altijd wat ze verdienen, met toewijding en warmte.

BouwbedrijfVeldhoff29042015-0187

Wij zijn uniek in onze werkwijze waarin ontzorgen een belangrijk aspect is. Leg het maar bij ons neer en wij zorgen dat het wordt geregeld, volledig naar uw wens. Dat is het imago van Veldhoff. Klanten en eindgebruikers enthousiasmeren in een volledig op de wensen afgestemd bouwproces.

We creëren een warme werk- en leefomgeving waarin onze klanten én eindgebruikers zich veilig voelen en het gevoel krijgen gezien en gehoord te worden.