VELDHOFF IS DE BOUWSPECIALIST IN
DE INTRA- EN EXTRAMURALE ZORGSECTOR

Het ontzorgen van onze klanten is wat bij ons bovenaan staat. In samenwerking met de diverse zorginstellingen peilen wij de behoeftes van de bewoners. Comfort en rust is voor hen belangrijk en daarin vervult Veldhoff de wensen. We houden rekening met de (mede)bewoners en overlast wordt tot het minimale beperkt.

Het gesprek met de klant is de belangrijkste stap in het hele proces. Op basis van dat gesprek kunnen we duidelijke afspraken maken en voorzien in de behoeftes van klanten en eindgebruikers. Als het gaat om de intramurale zorg houdt Veldhoff zich vooral bezig met het verbouwen, renoveren en optimaliseren van de werk- en leefomgeving. Daarnaast verrichten we ook diverse installatiewerkzaamheden en indien nodig behang- en schilderwerk in zorginstellingen uit Oost-Nederland.

image-zorg

Als het gaat om extramurale zorg verrichten wij aanpassingen en onderhoud aan woningen. Ook dit met het oog op optimaal comfort voor de bewoners, om voor hen een warme omgeving te creƫren waarin zij zich prettig voelen. Indien de bewoner het wenst, bieden wij hulpmiddelen binnen- en buitenshuis, zodat de bewoner voorzien is van alle gemakken.

Kortom; Veldhoff heeft voor elk project de juiste man op de juiste plek en biedt daarin een full-service van A tot Z, zodat onze klanten naar alle tevredenheid worden geholpen. Dit uiteraard in een geruisloos proces met minimale overlast, waarin de klant absoluut de zekerheid heeft dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.