WIJ DOEN GEEN LOZE BELOFTES,
WE MAKEN ONZE BELOFTES WAAR

Wij staan garant voor een geruisloos bouwproces, dat volledig is afgestemd op de wensen van onze klanten. We gaan het persoonlijke gesprek aan, waarin we warmte willen uitstralen naar onze klanten. Veldhoff moet je ervaren, we zijn specialisten die zorg dragen voor een geslaagd bouwproces.

Hoe doen wij dat? We roepen niet alleen dat we klantgericht zijn, we laten het zien. De basis van Veldhoff ligt in een respectvolle en plezierige relatie met onze klanten. Dat vraagt om een heldere communicatie, dus dat betekent dat er goede afspraken moeten worden gemaakt. Wij komen die afspraken altijd na en mochten er calamiteiten zijn, dan schakelen we razendsnel en efficiënt. We proberen zoveel mogelijk in de achtergrond te werken, zodat de bewoners zo min mogelijk hinder van ons ondervinden.

BouwbedrijfVeldhoff29042015-0159

We willen blijven verrassen met onze creativiteit het technisch probleemoplossend vermogen. Die glimlach bij de klanten en bewoners, dat is waar we het voor doen. Daarnaast leveren we uiteraard topkwaliteit tegen een aantrekkelijke prijsverhouding. Het gaat er ons uiteindelijk om dat onze klanten naar alle tevredenheid zijn geholpen. We dragen ons steentje bij om ervoor te zorgen dat de klant en de bewoners kunnen werken en wonen in een warme omgeving, waar aandacht aan besteed is.

Veldhoff is het meest menselijke, persoonlijke en warme bouwbedrijf uit de regio. Werken met ons is een belevenis op zich en wij passen ons moeiteloos aan aan de omgeving waar wij aan het werk zijn.